Karácsonyi Jótékonysági Vásár

Belföldön cigánygyermekek életkörülményeinek javítása, határon túl az ottani magyarok egészségügyi támogatása és tüzifa-projekt… A Jótékonysági Vásár szervezői nem egyszeri karácsonyi adományt, hanem üzleti vezetőkhöz illően hosszú távon működő „hálót” kívánnak nyújtani a rászoruló közösségeknek.

Az előző évek gyakorlatától eltérően idén nem árverésre, hanem jótékonysági vásárra várják a kiválasztott ügyeket támogatni kívánó jókedvű adakozókat.

Belföldön két cél megvalósítását lehet segíteni. A Szátokon tavaly indított cigánypasztorációs ifjúságnevelési projekt keretén belül a közösségi tér (a helyi kocsma épületéből kialakított közösségi ház), a most induló gyermekklub, tanoda eszközeinek  beszerzése, illetve a szintén tavaly létrehozott papírbrikett gyártó kisüzem kapacitásának a növelése igényel további anyagi forrásokat.  A brikettel a nélkülöző családok téli tüzelését támogatnák.

A „Kárpátaljai egészségkártya és tűzifa projekt” célja szintén a szűkölködő családok téli tüzelőellátásának a segítése, másrészt a jól bevált Támogatói Kártyán keresztül a beteg emberek nehéz helyzetének a könnyítése.

Az esemény programjáról a részleteket az Érme Üzleti Hálózat honlapján lehet olvasni: http://ermehalo.hu/esemenynaptar.html?eid=229

Legyen tiéd az első hozzászólás!

Mi a véleményed?

Az email címed nem kerül nyilvánosságra.


*