Miről szól a Pötyi Papa Életmódváltó Projekt?

Miről szól a Pötyi Papa Életmódváltó Projekt?

A projektet viszonylag egyszerűen le tudom írni. Le fogok fogyni 20 kilót és folyamatos dokumentálással bemutatom, hogyan csinálom végig a feladatot. Ez önmagában nem hangzik bonyolultnak, vagy mégis? Ha ez olyan egyszerű volna, nem lenne annyi túlsúlyos ember, hiszen azt a kis felesleget könnyen le lehet dobni, nem bonyolult, de ez nincs így. A hosszú évek folyamán lerakódott feleslegtől megszabadulni igen is nehéz, főleg a kór előrehaladtával. 20-30 évesen nem volt annyira nehéz lefogyni 10-15 kilót, de így 40 felett ez már nem is olyan egyszerű.

Bizony, igazából arról van szó, hogy elsősorban nem lefogyni akarunk, nem ez a cél, a végső cél az, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, energikusabbak legyünk és hosszútávon megőrizzük az egészségünket. 40 felett, három gyerekkel, már nem a tökéletes strandforma a fő szempont (persze az sem baj, ha megvan), hanem az, hogy legyen annyi energiánk, hogy megfelelően felneveljük a gyerekeinket. Hosszútávon pedig lássuk támaszai lehessünk a családunknak és egészségben játszhassunk az unokáinkkal. Szerintem ez a cél, aminek az eszköze a megfelelő életmód, amiben beletartozik a táplálkozás és a rendszeres, megfelelően megválasztott mozgás.

 

Kiknek ajánlom a Pötyi Papa Életmódváltó Projektet?

Elsősorban azoknak ajánlom a Pötyi Papa Életmódváltó Projektet, akik hasonló helyzetben vannak, mint én, szeretnének fogyni, de leginkább életmódot váltanának és hosszútávon őriznék meg a jó közérzetüket az energetikus életüket.

 

Miért csatlakozz a Pötyi Papa Életmódváltó Projekthez?

Amint azt a bemutatkozó videóban (itt nézd meg) elmondtam én nem vagyok táplálkozási szakember, hanem csak egy egyszerű 40+ apuka, ezért felkértem szakembereket, hogy segítsenek összeállítani az életmódváltó programomat, amire nagy örömömre sikerült megnyernem több remek szakembert is.

Az életmódváltás alap kérdése a táplálkozás, szinte ez a legfontosabb eleme a folyamatnak. Ezért lesznek táplálkozással kapcsolatos szakmai cikkek, tanácsok, trükkük.

Nagyon remélem, hogy a projekt során megvalósul egy régi nagy álmom, gyerekkorom óta a főzés az egyik kedvenc hobbim, így szeretnék minél több saját receptet felrakni, de szívesen inspirálódok mások receptjeiből is és nagy szeretettel fogadom, hogyha küldtök nekem a ti alkotásaitokból.

A szakmai cikkek mellett a fő tartalom pedig az én tapasztalataim megosztása lesz, amelyekkel szeretnélek titeket inspirálni és támogatni. Mielőtt belevágtam ebbe a folyamatba sokáig hezitáltam, hogy elindítsam-e a  Pötyi Papa Életmódváltó Projektet abban a formában, amiben most látjátok. Azt tudtam, hogy én végig csinálom, hiszen ez nekem kötelező és megvolt a belső elhatározás is, de nem voltam biztos abban, hogy a dokumentálással járó rengeteg plusz munkát be tudom-e vállalni, mert ha elkezdem azt már nem illik abbahagyni. Végül úgy döntöttem, hogy belevágok, mert ha pár embernek tudok segíteni a változásban, akkor már sokat tettem. Segítséget jelenthet az életmódváltás során, ha látjátok a sikerek mellett a nehézségeket is, az elbizonytalanodást, néha a csalódottságot, de összességében a pozitív változást.

 

Miért a folyamatot mutatom be?

Azt gondoltam, hogy nekem sokkal hitelesebb, ha a fogyást folyamatában mutatom be és nem akkor, amikor már leugrott a 20kg, aki bizonytalan, vagy szüksége van a megerősítésre, támogatásra, annak nagyobb segítség, ha látja az eredményhez vezető utat is és nem csak az eredményt.

 


 

A rovatot a Pötyi Papa Életmódváltó Projekt segítségével jött létre. A Pötyi Papa Életmódváltó Projekt egy szakemberekből álló csoport, akiknek az a célja, hogy segítsen a beteg és túlsúlyos ebereknek, elkezdeni az életmódváltást, egyszerűen, érthetően, vidáman, de szigorúan tudományos alapokon. A projekt vezetője maga Pötyi Papa, aki saját példáján kereszül mutatja be a folyamatot és miközben lefogy 20 kg-t, elmondja hogyan csinálja. Tudj meg többet a Pötyi Papa Életmódváltó Projektről ITT!

Kövesd a Pötyi Papa Életmódváltó Projekt és tudd meg, hogyan lehetsz könnyebb és boldogabb:

Facebook – Pötyi Papa Életmódváltó Projekt

Instagram – Pötyi Papa Életmódváltó Projekt

You Tube – Pötyi Papa Életmódváltó Projekt

 

 

Legyen tiéd az első hozzászólás!

Mi a véleményed?

Az email címed nem kerül nyilvánosságra.


*