e17 online marketing lab

Az e17 online marketing lab

egy online marketing manufaktúra, ahol mi magunk tartjuk a kapcsolatot az ügyféllel, mi magunk tervezzük meg, majd kivitelezzük is a munkát. Tudatosan maradunk kicsik, mert így kézben tudjuk tartani a feladatokat úgy, hogy nem veszik el az ügyfelekkel való személyes kapcsolat sem. Gyorsan és rugalmasan tudunk reagálni a gyorsan változó online világ rezdüléseire. Azt tapasztaljuk, hogy ez a fajta együttműködés jó hatással van  a közös munkákra.

Kinek tudunk segíteni?

 • Elsősorban a kis-, és középvállalatoknak nyújtunk online marketing szolgáltatásokat. Ha Önnek, cégének már van egy jól működő marketing stratégiája, akkor is érdemes új irányok felé nyitni. Az online marketing remekül tud az offline marketinggel párhuzamosan működni, mert ezek erősítik egymást.
 • A másik fontos csoportja munkáinknak a közhasznú szervezetek. Tudjuk azt, hogy milyen nehéz a közhasznú szervezeteknek eljuttatni az üzenetüket az emberekhez, sokszor a célok, amiért küzdenek, nem jutnak el a megfelelő személyekhez, szükség lenne arra, hogy minél több embert elérjenek.

Miben tudunk segíteni?

 • Stratégia tervezés: Minden Online Marketing projekt alapja a stratégiai tervezés, ahogy senki nem kezd házat építeni tervek nélkül, vagyis a marketinget is meg kell terezni. Fontos a kis-,  középvállalatok számára, hogy az erőforrásokat a lehető leghatékonyabban használják fel.
 • Online kommunikáció / PR: Egy vállalkozás számára fontos, hogy milyen kép alakul ki róla az interneten. Az online PR segítségével erősíti a cég a bizalmat, építi a kapcsolatokat, ezáltal könnyebben megtalálja a jó ügyfeleket és a minőségi munkaerőt.
 • Arculattervezés: Az idő számít, és gyakran érzik a cégek azt, hogy csak egy helyben topognak. Nem jön a várva-várt fejlődés, a rég áhított kiugrás. Ilyen helyzetekben is segíthet az, ha megszületik a cég arculata, vagy a régi arculat egy ráncfelvarráson esik át. A lényeg, hogy bevésődjön az emberek tudatába, beégjen a retinákba a cég színe, logója. Emlékezzenek rá még ebben a nagy reklámzajban is, ami nap, mint nap zúdul ránk az online és offline világban.
 • Weboldal készítés: Minden online marketing projekt alapja a megfelelő honlap. Milyen a megfelelő honlap? Minden esetben az határozza meg, hogy mi a kampány célja. Lehet, hogy a WordPress lesz a megfelelő megoldás, de ha az a célravezető, használhatunk NetAdMan-t is.
 • Google Adwords: Az egyik legfontosabb online marketing eszköz. Az, hogy Search-, Display-, vagy Remarketing kampányt használjunk, vagy az elemeket kombináljuk, megint csak a projekt határozza meg.
 • Közösségi média: A stratégia fontos része lehet a közösségi média használata. Számos eszköz áll a rendelkezésünkre Facebook, Instagram, YouTube, de lehet hogy pont a saját blog lesz a megfelelő megoldás. Mindig az adott feladat határozza meg melyik eszközt használjuk.

Ha az online marketing valamely területén segítségre, külső szemre, tanácsadásra van szüksége vállalkozásának, közhasznú szervezetének,

hívjon a +3630 1812300 mobil számon, írjon nekünk az alábbi elérhetőségen!

(48 órán belül felvesszük Önnel  a kapcsolatot az e-mailben megadott elérhetőségen.)

Tekintse meg referenciáinkat, melyeket munkáinkból válogattunk!

 • Hungast csoport: A Hungast csoport online marketing, PR és kommunikációs stratégiájának kialakítása, beleértve a sajtó megjelenések leegyeztetése és koordinálása, a Hungast csoport Facebook oldal kialakítása, kezelése és a tartalmak előállítása, email marketing.
 • Szupermenza: a Szupemenza brand kialakítása, beleértve arculat és a logó megtervezését, a Szupermenza Facebook oldal kialakítása, kezelése és a tartalmak előállítása.
 • Menza Mikulás: a Menza Mikulás brand kialakítása, beleértve arculat és a logó megtervezését, offline rendezvények megtervezése és lebonyolítása, valamint a sajtó megjelenések leegyeztetése és koordinálása.
 • Agnes Kutas Knitwear Designer: Logótervezés, webdesign.
 • Arteco House: Arculattervezés, weboldal készítés, webdesign, online stratégia kialakítása, közösségi oldalak kezelése (Facebook, Instagram).
 • Quantis: Online marketing stratégia kialakítása.
 • Mellow Moods: a Marco Polo Hostel honlapjának tervezése, programozása, forglalási rendszerek beintegrálása, arculat tervezés, online marketing stratégia kialakítása.
 • Ars Sacra Fesztivál: honlap tervezés, kivitelezés, a fesztivál Google AdWords fiókjának folyamatos kezelése, online marketing stratégia kialakítása, email marketing.
 • Magyar Természettudományi Múzeum: AdWords hirdetési fiók kezelése.
 • Magyar Zöldkereszt Egyesület: honlap tervezés, kivitelezés, online marketing stratégia kialakítása.
 • Érték Magazin: honlap tervezés, kivitelezés, online marketing stratégia kialakítása, a Google AdWords fiók kezelése.

Milyen megoldást tudunk nyújtani a közhasznú szervezeteknek?

Minden olyan társaságnak tudunk segíteni, amely rendelkezik közhasznú minősítéssel. A Google AdGrands program segítségével havi 10.000 dollár támogatási összeget tudunk lehívni a szervezetnek, amelyet online reklámra tudnak fordítani. Az összeg nem készpénzben jelenik meg, hanem az AdWords rendszerben felhasználható kredit formájában.

Ha az online marketing valamely területén segítségre, külső szemre, tanácsadásra van szüksége vállalkozásának, közhasznú szervezetének,

hívjon a +3630 1812300 mobil számon, vagy írjon nekünk az alábbi elérhetőségen!

(48 órán belül felvesszük Önnel  a kapcsolatot az e-mailben megadott elérhetőségen.)

Legyen tiéd az első hozzászólás!

Mi a véleményed?

Az email címed nem kerül nyilvánosságra.


*