Az Uniapac versenyt szervez a befogadó gazdaság előmozdításáért

Az Uniapac versenyt szervez a befogadó gazdaság előmozdításáért

 

Díjat érhet a legjobb szociális és technológiai innovációs gyakorlat, a társadalmi értékteremtés és a jól működő pénzügyi modell.

Az Uniapac – missziója részeként – hat olyan személyt vagy vállalatot díjazna az „Inclusive Economy Awards” díjjal, akik/amik tevékenysége kiemelkedő társadalmi értéket teremt – derül ki a keresztény cégvezetőket tömörítő nemzetközi szövetség európai hírleveléből.

 

Az Uniapac Világkongresszusán, 2018 októberében kerül sor azon díjak első ízben való kiosztására, melyek elismerik azokat az innovatív gyakorlatokat, amelyek jövedelmezőek és egyúttal pozitív társadalmi vagy környezeti hatást érnek el. A verseny célja annak bemutatása, hogy az üzleti vállalkozások hogyan képesek kezelni az emberiség problémáit és bizonytalanságait az innovatív társadalmi és technológiai megoldások, illetve a megfelelő energia- és humánerőforrás-felhasználás segítségével. A vállalatok a “Legjobb szociális innovációs gyakorlat”, a “Munkahelyteremtő bajnok” és az “Új technológiák a beilleszkedéshez”, míg az egyéni indulók a „Befogadó részvényes”, és a „Fiatal vállalkozó az inkluzív gazdaságért” díjakért küzdhetnek meg.

Legyen tiéd az első hozzászólás!

Mi a véleményed?

Az email címed nem kerül nyilvánosságra.


*